ALTİD Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Sili'den Toktaş'a övgü!

Samsun'da düzenlenen Orta Karadeniz Turizm Paneli'ne konuşmacı olarak katılan ALTİD (Alanya Turizm İşletmecileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı ve TGA (Turizm Geliştirme Ajansı) Yönetim Kurulu üyesi Burhanettin Sili'den KATİD Başkanı ve TGA Yönetim Kurulu üyesi Murat Toktaş'a övgü geldi.

Gündem Yayın: 28 Eylül 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 28.09.2022 10:10:21
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Panelde konuşan Burhanettin Sili, "Karadeniz turizm açısından çnemli bir destinasyon. TGA'da Karadeniz Bölgesi yönetim kurulu üyesi arkadaşım Murat Toktaş hemen her toplantıda, Karadeniz Bölgesi'nin sorunlarını ısrarla dile getimekte ve Bölge Turizminin gelişmesi için önerilerini ve yapılacak çalışmaların planlanmasını sağlamakta.

Böyle bir toplantının gerçekleşmesi ve burada yeni destinasyon arayışlarının hayata geçirilmesi kapsamında Murat Toktaş Samsun ve bölge için büyük bir şans !" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.