Amasya'da 5 ürüne Coğrafi İşaret çalışması devam ediyor

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Projeler Üst Kurulu toplantısında Amasya'da 5 ürüne coğrafi işaret çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Resmi İlan Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 15:53:06
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Toplantının açılışında konuşan Vali Mustafa Masatlı, “İlimizde tarım, sanayi, turizm, hizmet sektörü, kırsal kalkınma gibi farklı hizmet alanlarında kamu ve özel sektör kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının hazırlamakta oldukları projeleri değerlendirmek için toplanmış bulunuyoruz.

Amasya ile özdeşleşen Amasya çöreği, etli çiçek bamya yemeği, toyga çorbası, baklalı dolma ve Yassıçal çuha dokumasına ‘coğrafi işaret’ alınması için çalışmalarımız da devam etmektedir. Kadın girişimciliğinin bir yansıması olan kadın kooperatiflerini de desteklemeye devam ediyoruz." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.