Amasya ve Tokat Turizm'de Çıkış arıyor

Pandemi nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan turizm sektörü ve bölge turizminin eski günlerine kavuşması ve alternatif turizm seçenekleri için turizm yetkililerinin ve özel sektörün çıkış arayışı sürüyor.

Resmi İlan Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 14:12:12
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Tüm Tütkiye'de bölge illerinde alternatifle ve çözüm üzerinde çalışmalar yapılıyor.Bu kapsamda Amasya ve Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerini ziyaret eden TÜRSAB Orta Karadeniz Bölge Başkanı Yılmaz Uzunlar, Amasya İl Kültür ve Turizm Müdürü..... ve Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürü .... ile görüştü.

Amasya İl Kültür ve Turizxm Müdürü ...... Amasya'da turizm faaliyetlerinin gelişmesi ve turizmin canlanması için çalışmalara ve arayışlara devam ettiklerini, yeni ve farklı arayışlarla turzmi canlandırmak için tüm bileşenleriyle çalışmalar yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürü .... ise, Tokat'ın yeni ve keşfedilmeyi bekleyen bir destinasyon oılduğunu , tarihi ve kültürel özelliklerinin yan ısıra da gastronomi turizmi ile de öçn plana çıkması iöçin kamu, özel sektör ve STK'larla çalışmaların dürdürüklldüğünü ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.