Ordu'da “Çocuk Şarkıları Ve Masallar” Etkinliği

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin müzisyen ve hikâye anlatıcısı Zeynep Betül Akyıldız’ın katılımları ile gerçekleştirilen “Çocuk Şarkıları ve Masallar” etkinliği çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Sağlık Yayın: 12 Nisan 2022 - Salı - Güncelleme: 12.04.2022 15:18:01
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür sanat etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, müzisyen ve hikâye anlatıcısı Zeynep Betül Akyıldız’ı çocuklarla buluşturdu. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe ailelerin ve çocukların ilgisi çok yoğun oldu. Zeynep Betül Akyıldız’ın müzik eşliğinde anlattığı masallar çocukların beğenisini kazandı. Hareketli şarkılarla eğlenen çocuklar ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli hediyeleri ile birlikte unutulmaz bir gün yaşadı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.