ORDU’NUN YÖRESEL ÜRÜNLERİ 81 İLE PAZARLANIYOR

Ordu’da kırsal alanda üretilen yöresel ürünler aracısız olarak E-ticaret uygulaması ile 81 ile pazarlanııyor.

Sağlık Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 15:35:29
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile kurulan ORTAR A.Ş. yöresel ürün satış noktalarını sanal ortama taşıdı. Ordu’da yetiştirilen 50’’yi aşkın ürün kurulan sanal satış mağazaları ile Türkiye pazarındaki yerini aldı.

 

5 BİN SİPARİŞ VERİLDİ
 

Kurulduğu günden bu yana Ordu’da üretilen ürünler ile Gülyalı Çikolata Park’ta üretilen Kybele çikolatalarının 81 ile pazarlanmasının sağlandığı www.orduorganik.com, www.kybelecikolata.com, www.orduorganikpazar.com, facebookshop ve instagramshop sanal mağazalarına ilgi yoğun oldu. Üreticilerden aracı olmadan alınan ürünlerin pazarlandığı mağazaları kısa süre içerisinde 10 bini aşkın kişi ziyaret etti. Ordu’nun yöresel ürünlerine ilginin arttığı sanal mağazalardan yapılan 5 bin siparişle 200 bin TL gelir elde edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.