TURİZM BÖLGESİ ILICA’DA ASIRLIK YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANMAK ÜZERE

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Fatsa'nın turizm bölgesindeki Ilıca karayolunun yenilemesi, güzergahta yol genişletme ve sıcak asfalt serimi çalışmaları tamamlanmak üzere.

Sağlık Yayın: 11 Mart 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.03.2023 21:14:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Ethem Kibar,   “ 10 km uzunluğunda olan yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmasının 7 kilometrelik bölümü tamamlandı. Ay sonu itibariyle geriye kalan 3 km’lik yol tamamlanacak olup, bölgemizde çok konforlu bir ulaşım hayata geçmiş olacak. Fatsa-Ilıca karayolunun yenilenmesi çalışmasının güzergahta bulunan tüm mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

“FATSA'DA A 7 ÖNEMLİ KAVŞAKTA DÜZENLEMELERE BAŞLADIK.”

Fatsa’da trafik sorununun yaşandığı bölgelerde iyileştirme çalışmaları kapsamında Aybastı Kavşağı'nda incelemelerde bulunduklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,
“ Karayolları Bölge Müdürümüz Rıfat Silov ve İlçe Başkanımız İsa Yüksel ile birlikte; şehrimizde trafik yoğunluğunun yaşandığı bölgelerde iyileştirme çalışmaları kapsamında çalışmalarına başladığımız Aybastı Kavşağı'nda incelemelerde bulunduk. 7 kavşakta düzenlemelere başladık. Aybastı Kavşağı, Meydan Kavşağı, Otogar Kavşağı, Stadyum Kavşağı, Dolunay Kavşağı, Kutlukent Kavşağı ve Büyük Sanayi Sitesi Kavşağında yapacağımız çalışmalar ile birlikte şehir trafiğindeki yoğunluğu ve olası trafik kazaları oranını minimuma indirmeyi planlıyoruz. Ulaşım ve altyapı alanında şehrimiz için önemli yatırımların hayata geçirilmesini sağlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.