3. Geleneksel Açık Hava Film Festivali Samsun Bulvar Avm’de Başlıyor

Bu Yıl 3.’sü Gerçekleştirilecek Olan Açık Hava Film Festivali İlkadım Belediyesi İşbirliği ile 15 – 20 Ağustos tarihleri arasında Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi Meydan Alanında Samsunlularla buluşacak.

Yayın: 10 Ağustos 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 10.08.2022 13:26:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“Yazın En Havalı Etkinliği” olarak anılan açık havada sinema keyfi etkinliği, bu yıl İlkadım Belediyesi işbirliği ile daha kapsamlı bir hale getirilerek festival tadında bir programla ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

15 – 20 Ağustos tarihleri arasında her gün gerçekleşecek etkinlikte sezonun en popüler filmleri her gün farklı bir alternatif ile seyircisiyle buluşacak. Vizyonda büyük ilgi gören ve güncelliğini hala korumakta olan sinema filmleri meydan alanında kurulacak dev sinema perdesinden ücretsiz olarak izletilecek. 15 Ağustos Pazartesi günü ‘’Aykut Enişte’’  filmi ile başlayacak olan sinema programı, Kral Şakir Korsanlar Diyarı, Eltilerin Savaşı, Black Panther, Frozen 2 ve Aquaman  filmleri ile devam edecek.

 

Çocuk, genç, yaşlı tüm kesimlerce severek izlenebilecek bir karmadan oluşturulan film programı; izleyenlere filmlere konu olan bir nostaljiyi yaşatırken, aynı zamanda birbirinden farklı ikramlarla  sinemaseverlere oldukça keyifli saatler sunacak.

 

 

Festival Programı:

15 Ağustos Pazartesi          20:00                    : Aykut Enişte     

16 Ağustos Salı                   20:00                     : Kral Şakir Korsanlar Diyarı                                                          

17 Ağustos Çarşamba       20: 00                   : Eltilerin Savaşı                

18 Ağustos Perşembe       20:00                     : Black Panther                                                 

19 Ağustos Cuma              20:00                      : Frozen 2           

20 Ağustos Cumartesi       20:00                      : Aquaman         

 

Bilgi için:  Rana Dutlar Kayhan 0 362 290 27 55-56

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.