7. Aslancami Festivali Coşku İle Kutlandı
Haber
13 Temmuz 2022 - Çarşamba 16:03
 
7. Aslancami Festivali Coşku İle Kutlandı
Fatsa Belediyesi organizasyonunda Geleneksel Aslancami Festivalinin 7’incisi yoğun bir katılım ile gerçekleşti.
SAMSUN Haberi
7. Aslancami Festivali Coşku İle Kutlandı

 7.Aslancami Köyü Festivaline Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa, İlçe Jandarma Komutanı Jn.Tğm. Yusuf Ünsal, Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Hafızoğlu, Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

NİHAT COŞKUN’DAN FATSA BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Sanatçı Derya Kuşçu'nun konseri ile başlayan 7. Aslacami Festivalinin açılış konuşmasını İstanbul Aslancami Dernek Başkanı Nihat Coşkun gerçekleştirdi. Başkan Nihat Coşkun festivalin düzenlenmesinde organizasyonun bütçesini üstlenen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'a teşekkür etti. 

“ASLANCAMİMİZ YAPACAĞIMIZ YATIRIMLARIMIZLA KALKINARAK  DAHA DA GÜZEL OLACAK,”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise, festivalde yaptığı konuşmada Aslancami’nin tarih boyunca çok önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek, “Tarih boyunca burada şenlikler etkinlikler düzenlenmiş. 2 yıllık bir pandemi döneminden sonra burada 7.si düzenlenen bu organizasyonda hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz..” diye konuştu. 

  ASLANCAMİ FESTİVAL AĞASI TURGAY ÇETİN

Aslancami Köyü festivalinin ağası 100 bin TL ile en fazla parayı veren İstanbul'da iş insanı Hacıköy'den Asel Ambalaj sahibi Turgay Çetin oldu. Ağa Turgay Çetin’in ağalık yeleğini, şapkasını ve tesbihini Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar takdim etti. 

Festivalin son bölümünde ise Türk Halk Müziği Sanatçısı Aydın Beyoğlu ve Grup Tek Aslancamilileri şarkıları ile eğlendirdi.

Kaynak: (Karadeniz Hayat) - KARADENİZ HAYAT Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: 7., Aslancami, Festivali, Coşku, İle, Kutlandı,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı