Adnan İpekdal’dan Yılmaz Uzunlar’a Ziyaret

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal, TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar'ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 18 Ekim 2022 - Salı - Güncelleme: 18.10.2022 17:53:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal, TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
 
 Adnan İpekdal, TÜRSAB Orta Karadeniz BTK başkanlığı'na yeniden seçilen Yılmaz Uzunlar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette onuşan Adnan İpekdal, "TÜRSAB Bölge ve Ülkemiz turizminin önemli kuruluşlarından. İl Müdürlüğümüz, TÜRSAB ve turizm sektörünün diğer aktörleri ile iletişim ve işbirliği içindeSamsun Turizminin gelişmesi için çalışmalarını sürdürüyor. TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanlığı'na yeniden seçilen Yılmaz Uzunlar'ı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.
 
Yılmaz Uzunlar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Sayın İpekdal'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Samsun'da turizmin gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Destekleri ve katkılarıyla Samsun turizminin daha ileriye birlikte götüreceğimize inancım tamdır!" diye konuştu.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.