ALTİD Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Sili'den Toktaş'a övgü!
Haber
28 Eylül 2022 - Çarşamba 10:10
 
ALTİD Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Sili'den Toktaş'a övgü!
Samsun'da düzenlenen Orta Karadeniz Turizm Paneli'ne konuşmacı olarak katılan ALTİD (Alanya Turizm İşletmecileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı ve TGA (Turizm Geliştirme Ajansı) Yönetim Kurulu üyesi Burhanettin Sili'den KATİD Başkanı ve TGA Yönetim Kurulu üyesi Murat Toktaş'a övgü geldi.
SAMSUN Haberi
ALTİD Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Sili'den Toktaş'a övgü!

Panelde konuşan Burhanettin Sili, "Karadeniz turizm açısından çnemli bir destinasyon. TGA'da Karadeniz Bölgesi yönetim kurulu üyesi arkadaşım Murat Toktaş hemen her toplantıda, Karadeniz Bölgesi'nin sorunlarını ısrarla dile getimekte ve Bölge Turizminin gelişmesi için önerilerini ve yapılacak çalışmaların planlanmasını sağlamakta.

Böyle bir toplantının gerçekleşmesi ve burada yeni destinasyon arayışlarının hayata geçirilmesi kapsamında Murat Toktaş Samsun ve bölge için büyük bir şans !" dedi.

Kaynak: (Karadeniz Hayat) - KARADENİZ HAYAT Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: ALTİD, Yönetim, Kurulu, Başkanı, Burhanettin, Sili'den, Toktaş'a, övgü!,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı