Amasya'da Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali Toplantısı

Amasya'da Vali Mustafa Masatlı başkanlığında 12-22 Haziran Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi.

Resmi İlan Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 15:50:09
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1342 okunma
Google News

Valimiz Mustafa Masatlı toplantının açılışında yaptığı konuşmada Amasya’nın insanlık tarihi ve milletimizin tarihi açısından taşıdığı öneme vurgu yaparak şunları söyledi: “ Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadelenin ‘Doğum Belgesi’ olarak nitelenen  Amasya Genelgesini tüm dünyaya ilan ettiği bu önemli günü, tarihi anlam ve önemine yaraşır şekilde kutlamak önceliğimiz olacaktır. 

İçinde bulunduğumuz pandemi şartları hafiflerse, halkımızın tüm kesimlerinin ilgisini çekecek sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler yapmayı planlıyoruz." dedi.

 Valilik Kutlama Komitesi Başkanı Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ tarafından etkinliklerin genel mahiyeti hakkında bilgilendirme yapıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Bilal Eken 12-22 Haziran tarihleri arasında planlanan etkinliklerin detaylı sunumunu yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.