Amasya ve Tokat Turizm'de Çıkış arıyor
Haber
19 Nisan 2021 - Pazartesi 14:12
 
Amasya ve Tokat Turizm'de Çıkış arıyor
Pandemi nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan turizm sektörü ve bölge turizminin eski günlerine kavuşması ve alternatif turizm seçenekleri için turizm yetkililerinin ve özel sektörün çıkış arayışı sürüyor.
AMASYA Haberi
Amasya ve Tokat Turizm'de Çıkış arıyor

Tüm Tütkiye'de bölge illerinde alternatifle ve çözüm üzerinde çalışmalar yapılıyor.Bu kapsamda Amasya ve Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerini ziyaret eden TÜRSAB Orta Karadeniz Bölge Başkanı Yılmaz Uzunlar, Amasya İl Kültür ve Turizm Müdürü..... ve Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürü .... ile görüştü.

Amasya İl Kültür ve Turizxm Müdürü ...... Amasya'da turizm faaliyetlerinin gelişmesi ve turizmin canlanması için çalışmalara ve arayışlara devam ettiklerini, yeni ve farklı arayışlarla turzmi canlandırmak için tüm bileşenleriyle çalışmalar yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürü .... ise, Tokat'ın yeni ve keşfedilmeyi bekleyen bir destinasyon oılduğunu , tarihi ve kültürel özelliklerinin yan ısıra da gastronomi turizmi ile de öçn plana çıkması iöçin kamu, özel sektör ve STK'larla çalışmaların dürdürüklldüğünü ifade etti.

Kaynak: (Karadeniz Turizm Gazetesi) - Karadeniz Turizm Gazetesi Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: Amasya, ve, Tokat, Turizm'de, Çıkış, arıyor,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı