Anex Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar Samsun'da verdiği sözü tutuyor

Anex ve Intourist Rusya'dan tur düzenlemek için Karadeniz bölgesi üzerinde çalışıyor.

Gündem Yayın: 03 Ekim 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 03.10.2022 11:54:40
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
 
 
Rus tur operatörleri Türkiye'de sahil bölgelerinin ardından bir rotaya daha tur düzenlemeye hazırlanıyor.
 
Anex Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar geçtiğimiz günlerde Samsun'da katıldığı programda Rusya'dan Samsun'a yönelik deneme uçuşlarına önümüzdeki sene başlayacaklarını söylemişti.
 
Anex ve Intourist şimdi Rusya'dan tur düzenlemek için Karadeniz bölgesi üzerinde çalışıyor.
 
Intourist Samsun varışlı Karadeniz turları üzerinde çalışıyor
 
Konuyla ilgili Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR)'un sitesinde yer alan değerlendirmede Rus tur operatörlerinin hazırlıklarına yer verildi.
 
 Buna göre Intourist uzmanları Samsun'a varışlı Karadeniz'e yönelik paket turların planları arasında olduğunu söyledi. Bölgenin potansiyelini araştıran Intourist önümüzdeki yıl Samsun'a yönelik paket tur çeşitlerinin daha net ortaya çıkacağını ifade etti. Intourist'in Nisan 2023'ten itibaren Karadeniz'le ilgili plaj tatili ve gezi seçeneklerinin yanı sıra kombine seçenekler üzerinde de çalışıyor.
 
Uçuş süresinin kısa olması avantaj, direkt seferlerle turlar iyi satabilir
Türk Seyahat şirketi Tulpar Travel'in sahibi Sunay Sertel yabancı destinasyonların bir çoğunun Rus turistler için kapalı olduğu düşünüldüğünde özellikle Karadeniz gibi doğrudan kısa uçuşla ulaşılabilecek bir bölgeye düzenlenecek turların iyi satabileceğini belirtiyor. Sertel, " Doğrudan uçuşlar her zaman yeni yerler için iyi talep görür. Ancak buradaki ana şey, ilk turistlerin hayal kırıklığına uğramaması için yüksek düzeyde hizmet sağlamak ve doğru programlara sahip olmak.” diyor. Sertel Karadeniz turlarıyla bağlantılı olarak Antalya, Ege kıyıları ve İstanbul'un yanı sıra Türkiye'nin diğer bölgelerine de direkt uçuşlar koyma fikri geliştirilebilirse bu sayede Mezopotamya'ya Rus turist akışının da ivme kazanacağını ifade etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.