Ankara’daki festivale Samsunlu Müzik Grupları Damga vurdu
Haber
19 Kasım 2021 - Cuma 16:24
 
Ankara’daki festivale Samsunlu Müzik Grupları Damga vurdu
Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festivali’ne Samsun’dan katılan Vocavoice ve Random grubunun konseri büyük beğeni topladı.
TÜRKİYE Haberi
  Ankara’daki  festivale  Samsunlu Müzik Grupları Damga  vurdu

Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan Gençlik Festivali’nde gençler Samsunlu müzik grubu Vocavoice ve Randomile eğlendi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’ya götürülen grup, gençlerle buluştu.

Vocavoice grubu şefi Bilgen Özcan Çoşkunsoy, festival kapsamında gençlerle birarayagelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Vocavoice ve Random olarak sahne aldığımız için heyecanlıydık. İlgi çok güzeldi. Uzun bir süre pandemi nedeniyle dinleyicilerimizden uzak kaldık. Ama bu festival ve sonrasında tüm hızımızla konserlerimize devam edeceğiz” dedi.

Grup üyeleri Emrah Küçükcanbaz, bir aydır bu konser için hazırlandıklarını belirterek, “Samsun’dan Ankara’ya gelip buradaki gençlerimiz için sahneye çıkmak bizim için çok keyifliydi” dedi.

21 Kasım'a kadar sürecek olan festivalde konserler, söyleşiler, tiyatro, sinema gösterileri, yarışmalar, sertifikalı eğitimler, sergi, grafiti ve daha birçok sürpriz faaliyetler yer aldı. “Tam Bana Göre Festival” adıyla gençlere yönelik gerçekleşen etkinlikte açılan Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin standı ziyaretçilerden de büyük ilgi görüyor.

 

Kaynak: (Karadeniz Turizm Gazetesi) - Karadeniz Turizm Gazetesi Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: , , Ankara’daki, , festivale, , Samsunlu, Müzik, Grupları, Damga, , vurdu,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı