ASTORİA GRANDE KRUVAZİYERİ 1294 YOLCU VE PERSONEL İLE SAMSUN'A GELİYOR

Yıllardır gelişme çalışmaları içinde olan Samsun'a 10 yılın ardından ilk kez bir kruvaziyer gemisi geliyor.

Gündem Yayın: 31 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 31.10.2023 15:35:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


Samsun turizminin geliştirme ve ilerlemesi çabaları sürerken önemli bir gelişme yaşandı.

Rusya'dan hareket ederek daha önce Trabzon, Ünye, Amasra, Sinop Limanlarını rotası içine alan Astonia Grande Kruvaziyeri artık Samsun'a da gelecek.

2 Kasım Salı Günü saat 11.00'da Samsun Limanı'na demir atacak olan kruvaziyerde 868 yolcu ve 426 personel bulunuyor. 10 yıl aradan sonsa Samsun Limanı'na demir atacak olan kruvziyer ile ilgili bilgi veren acenta yetkilileri, Rus turistleri taşıyan Kruvaziyerin Rusya'dan yola çıktığını, güzergahlarında ve gezi planında yeralan limanları ziyaret ettikten sonra 2 Kasım Günü saat 11.00 de Samsun Limanı'nda demirleyeceğini bildirdi.

Yetkililer, kruvaziyerin akşam saat 21.00'e kadar Samsun'da kalacağını ve bu arada gemideki turistlerin, Samsun turu yapacaklarını , çevre  il ve ilçelere ziyaretlerde bulunacaklarını, Samsun'da Saathane ve belirlenen güzergahlarda yürüyüş ve alışveriş yapacaklarını ifade etti.

Samsun tanıtımı ve turizmi açısından önemli bir gelişme olan kruvaziyer ziyaretinin sürekli olması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Acenta yetkilileri, Samsun Limanı'na Yılda 40 ziyaret yapılmasının düşünüldüğünü, bir aksaklık olmaması halinde bunun gerçekleştirileceğini de sözlerine ekledi,ler.

Kruvaziyeri Samsun Limanı'nda yetkililer ve Acentanın üst düzey yöneticilerinin karşılayacağı bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.