Atakum'da Çini-Rölyef ve Resim sergisi

Atakum Halk Eğitim Merkezi tarafından Atakum'da Boyacı/Çini İşlemeci kursunu tamamlayan kursiyerlerin eserlerinden oluşan Çini-Rölyef ve Resim sergisi açıldı.

Gündem Yayın: 19 Ekim 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 19.10.2022 12:05:29
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News
 
 
Atakum Halk Eğitimi Merkezi tarafından “Eserlerimiz Projesi” kapsamında  Atakum Kaymakamlığının giriş katında düzenlenen Çini-Rölyef ve Resim sergisi  açıldı.
 
Açılış, Atakum Kaymakamı Kemal YILDIZ, Kültür ve Turizm İl Müdürü Adnan İpekdal ve diğer protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. 
 
Açılış sonrasında sergiyi gezerek sergilenen eser ve ürünler hakkında bilgiler alan protokol üyeleri Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen 2022 Yılı Yaygın Kültürel Eğitim Faaliyetleri kapsamında ve Atakum Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde ilçede açılan “Boyacı/Çini İşlemeci” kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere  kurs bitirme belgeleri verildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.