Atakum’da Orta Karadeniz Turizm Paneli
Haber
26 Eylül 2022 - Pazartesi 13:06
 
Atakum’da Orta Karadeniz Turizm Paneli
Turizm sektörünün dünyada söz sahibi sektör yöneticileri Orta Karadeniz Turizm Paneli’nde bir araya geliyor.
SAMSUN Haberi
Atakum’da  Orta Karadeniz Turizm Paneli

 

 Panel 27 Eylül Salı  Dünya Turizm Günü’nde Sheraton Grand Samsun Hotel’de saat 13.30’da başlayacak.

 

Panel, Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD),  Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA),  Atakum Belediyesi ve Sheraton Grand Samsun Hotel iş birliği ile gerçekleştiriliyor.

 

.

 

Orta Karadeniz Turizm Paneli ile Samsun’dan Sinop ve Amasya’ya kadar bölgenin tüm şehirlerini turizmde cazibe merkezi haline getirecek çalışmalar masaya yatırılacak.

  

Panele konuşmacı olarak ANEX Turizm Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, ETS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Suat Özbek, Mercan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mengü, ALTİD Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Sili ve Lands of Legend Yönetim Kurulu Üyesi Murat Süğlün katılarak deneyimlerini paylaşacak, bölgede yapılması gereken projeleri değerlendirecekler.

 

Panelde öncelikle Orta Karadeniz Bölgesi’nin turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve hedef belirlenerek gündem oluşturulması için yapılacak çalışmalar ele alınacak. Bölgenin turizmde kalkınması için yol haritasının da belirleneceği panel, iki oturum halinde gerçekleştirilecek ve saat 13.30’da başlayacak.   

 

Kaynak: (Karadeniz Hayat) - KARADENİZ HAYAT Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: Atakum’da, , Orta, Karadeniz, Turizm, Paneli,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı