Bafra Belediyesi’nden Kültür Turları

Samsun’un Bafra Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Kültür Turları düzenleniyor.

Gündem Yayın: 24 Mayıs 2022 - Salı - Güncelleme: 24.05.2022 14:46:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1027 okunma
Google News

 

Öğrencilere, sosyal, kültürel ve değerler eğitimi alanlarında çalışmalar düzenlemek, milli ve manevi duygularını arttırıcı projeler tertip etmek ve uygun sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde düzenlenen Kültür Turu’nun ilk öğrenci kafilesini Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yolcu etti.

 

Her hafta sonu düzenlenecek ve 90 lise son sınıf öğrencisinin katılacağı Kültür Turunun ilk kafilesi Başkent Ankara’da; Anıtkabir, Millet Kütüphanesi, Millet Camii, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi’ni ziyaret ettiler.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında imzalanan protokolle düzenlediğimiz Kültür Turunda öğrenci kardeşlerimiz ilk olarak Ankara’da Anıtkabir, Millet Kütüphanesi, Millet Camii ve 15 Temmuz Demokrasi Müzesi’ni ziyaret ettiler. Kültür Turlarımız her hafta sonu devam edecek ve tüm lise son sınıf öğrencileri katılabilecek. Düzenlediğimiz Kültür Turları ile öğrencilerimizin sınav öncesi motivasyonlarını yükseltmeyi amaçlıyoruz. Bafra Belediyesi olarak eğitim alanında da elimizi taşın altına koyarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

Kültür Turları Bafra Belediyesi Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşecek.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.