Bekir Develi Çarşamba’ya Geliyor

Yazar, televizyon programcısı Bekir Develi, Çarşamba Belediyesi kültür sanat faaliyetleri kapsamında Çarşamba’ya geliyor.

Gündem Yayın: 25 Şubat 2022 - Cuma - Güncelleme: 25.02.2022 12:43:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
894 okunma
Google News

 

Develi,‘Bizim Hikayemiz’ konulu söyleşive imza günüyle 1 Mart Salı günü saat 19.30’da Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde,Çarşambalı sevenleriyle buluşacak.

 

Çarşamba Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında televizyon programcısı, yazar Bekir Develi, Çarşambalılar ile buluşacak. 1 Mart Salı günü, Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da gerçekleşecek Bizim Hikayemiz konulu söyleşi ve imza gününevatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecekler.

Çarşamba’da kültürel etkinliklerin artarak devam edeceğini vurgulayan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “İlçemizde kültür sanat anlamında faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Birbirinden değerli isimlerle, birbirinden değerli etkinliklerimizle hemşehrilerimizle buluşuyor. Bu tarz programlarımızı da arttırarak sürdürmek gayretindeyiz. Bu kapsamda da değerli yazar, televizyon programcısı Bekir Develi’yi, ‘Bizim Hikayemiz’ konulu söyleşisiyle Çarşamba’mızda ağırlayacağız. Çok güzel bir program olacağına eminim. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.