Canik’te Çocuk Kitapları Günleri Başlıyor
Haber
21 Kasım 2022 - Pazartesi 12:29
 
Canik’te Çocuk Kitapları Günleri Başlıyor
Canik Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Canik Çocuk Kitapları Günleri’ başlıyor.
SAMSUN Haberi
Canik’te Çocuk Kitapları Günleri Başlıyor

 

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin seçkin yayınevleri ve yazarlarının katılacağı Canik Çocuk Kitapları Günleri kapılarını açıyor. Binlerce kitabın stantlardaki yerini alacağı Canik Çocuk Kitapları Günleri’nde gerçekleşecek söyleşi ve imza günleriyle çocuklar yazarlarla bir araya gelecek.

 

“Çocuklarımızı kitaplarla buluşturuyoruz”

Canik Çocuk Kitapları Günleri’nde çocuklar için birçok etkinliğin düzenleneceğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde düzenlediğimiz Canik Çocuk Kitapları Günleri’nde çocuklarımızı kitaplarla buluşturuyoruz. Çocuklarımızda kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlediğimiz bu anlamlı etkinliğimizde ülkemizin önde gelen yazarları ve yayınevleri yer alacak. Çocuklarımız imza günleri ve söyleşi programlarında yazarlarımız ile bir araya gelecek. Canik Çocuk Kitap Günleri’nde çocuklarımız için birçok eğlenceli aktivite yer alacak” dedi.

 

“Kitap sevgisi kazanan bir nesil yetiştirmeliyiz”

Canik Çocuk Kitapları Günleri’ne tüm çocukları davet eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Kitap okuma sevgisi ve okuma kültürünü kazanan bir nesil yetiştirmeliyiz. Çocuklarımızın zihinsel ve kişisel gelişimleri için kitap okumalarını teşvik etmeliyiz. Çocuklarımız için düzenlediğimiz Canik Çocuk Kitapları Günleri’ne çocuklarımızı, ailelerimizi ve tüm kitapseverleri davet ediyorum” dedi.

 

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Canik Çocuk Kitapları Günleri 22-27 Kasım 2022 tarihleri arasında Lovelet AVM’de gerçekleştirilecek. Ziyaretçiler saat 10.00 ile 17.00 arasında stant alanlarını ziyaret edebilecek.

 

Kaynak: (Karadeniz Hayat) - KARADENİZ HAYAT Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: Canik’te, Çocuk, Kitapları, Günleri, Başlıyor,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı