Çınar Festivali Kum Futbolu Finali İle Sona Erdi
Haber
19 Ağustos 2022 - Cuma 12:20
 
Çınar Festivali Kum Futbolu Finali İle Sona Erdi
Fatsa Belediyesi 10.Çınar Festivali etkinlikleri kapsamında Uzunkum Plajında 16 gün boyunca 25 takımın katılımıyla düzenlenen Kum futbol turnuvasının şampiyonu Fatsalı Hünkar oldu.
ORDU Haberi
Çınar Festivali Kum Futbolu Finali İle Sona Erdi

Fatsalı Hünkar , Real Futbol takımını (Auto Katar) normal süresi 2-2 biten maçta penaltı atışları sonucu mağlup Ederek kupaya ulaştı.

 


Turnuvanın üçüncülük maçı ise Hilal jimnastik EMG Laminant ile Coci Restoran arasında oynandı. Hilal jimnastik EMG Laminant rakibi Coci Restaurantı 5-4 mağlup ederek turnuvanın üçüncüsü oldu.

REAL FUTBOL FIRSATI TEPTİ
Uzunkum Plajında Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek, Fatsa OFF Road Kulübü Başkanı Üzeyir Erdoğan ve çok sayıda futbol severin izlediği turnuvanın final maçı çekişmeli bir müsabakaya sahne oldu. Karşılaşmada Real Futbol maçta 2-0'lıl üstünlüğü yakalamasına rağmen maçı bırakmayan Fatsalı Hünkar son dakikalarda bulduğu gollerle maçı penaltılara götürdü. Penaltı atışlarında ise rakibine üstünlük sağlayan Fatsalı Hünkar Fatsa Belediyesi 10.Çınar Festivali Kum Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu.

“FESTİVALİMİZ ÇOK GÖRKEMLİ GEÇTİ”

Turnuvanın ödül töreninde konuşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 10.Çınar Festivali etkinliklerini Kum Futbol Turnuvası ile sonlandırdıklarını belirterek, “27 Temmuz tarihinde konser etkinliklerimizle başladığımız Çınar Festivalimiz, Uçurtma Şenliği, animasyon gösterileri, sokak basketbolu, Plaj voleybolu ve son olarak da kum futbol turnuvası sona erdi. Festivalimizde halkımızdan duyduğumuz memnuniyet bizleri de mutlu etti. Sportif etkinliklerimize katılan tüm takımlarımıza centilmence mücadelelerinden dolayı teşekkür ederim. Festivalimiz sona erdi ama bundan sonra da etkinliklerimiz olacak.” dedi.

“ÇEKİŞMELİ BİR FİNAL İZLEDİK”

Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ise yaptığı konuşmada çok güzel bir final maçı izlediklerini ifade ederek, “Maçta her iki takım da çok güzel oynadı. Real Futbol takımı maçı kazandı derken Fatsalı Hünkar maçı bırakmadı ve penaltı atışları sonucu kupayı kazandı. Ben dereceye giren takımlarımızı ve turnuvaya katılan diğer tüm takımlarımıza da teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

ŞAMPİYONDAN FATSA BELEDİYESPOR’A JEST
Fatsa Belediyesi 10.Çınar Festivali Kum Futbol Turnuvası Şampiyonu Fatsalı Hünkar takımı şampiyonluk kupasını aldıktan sonra şampiyonluk ödülü olan 9 bin TL’lik çekini Fatsa Belediyespor Başkanı Adem Bekar’a vererek büyük jest yaptılar.  Fatsa Belediyespor Başkanı Adem Bekar Fatsalı Hünkar takımı futbolcularına anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: (Karadeniz Hayat) - KARADENİZ HAYAT Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: Çınar, Festivali, Kum, Futbolu, Finali, İle, Sona, Erdi,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı