Çorum'da Rock Konseri

Çorum Belediyesi, Mart ayının son programında Anadolu Rock Müziğinin güçlü yorumcularından Göksel Doğançay’ı Çorumlularla buluşturdu.

Teknoloji Yayın: 12 Nisan 2022 - Salı - Güncelleme: 12.04.2022 13:49:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Devlet Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konsere Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konser, Çorum Web TV’den de canlı olarak yayınlandı.

Gençlerin yoğun katılım gösterdiği gecede, Göksel Doğançay’ın kendine has tarzıyla seslendirdiği birbirinden güzel Barış Manço, Aşık Veysel, Pir Sultan Abdal, Erkin Koray, Neşet Ertaş ve Cem Karaca eserlerine tüm salon coşkuyla eşlik etti. Coşkunun hiç bitmediği konserde 2 saatten daha uzun bir süre sahnede kalan sanatçı Göksel Doğançay, izleyenlerden tam not aldı. Konserde Çorum Belediyesi’nin kültürel ve sanatsal faaliyetlere verdiği değerden övgüyle söz eden sanatçı Göksel Doğançay, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Konser sonunda Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın günün anısına sanatçıya çiçek ve hediye takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.