Çorum'da Şapinuva otel projesi için ihale tarihi belli oldu

Çorum Ortaköy Belediyesi Hititlere başkentlik yapmış Şapinuva'ya 12 odalı otel projesi için ihale tarihini açıkladı.

Teknoloji Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 11:42:33
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'ndan 'Turizm Altyapısının Geliştirilmesi' desteği alan Ortaköy Belediyesi ‘Bir Hitit Başkenti ŞAPİNUVA’ isimli 12 odalı otel projesi için EKAP üzerinden ilana çıktı.

Otel eksikliği giderilecek

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir yaptığı açıklamada; "Hitit medeniyetine askeri, dini, ticari ve idari başkentlik yapmış Şapinuva tarihi kentini sınırları içerisinde barındıran Ortaköy ilçemizde ziyaretçilerimizin konaklayacağı herhangi bir tesisimiz yoktu. Bu eksikliği uzun yıllarca hissettik. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi projesi kapsamında destek bularak nihayetinde ihale aşamasına geldik.İhalemiz 04.05.2020 günü saat 14.00 da Ortaköy Belediye Başkanlığı ihale salonunda gerçekleştirilecektir." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.