CSO ADA ANKARA’DA BU HAFTA (22-28 Mayıs)

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Sanatçıları, Arplı Yaylı Çalgılar Dörtlüsü konseri ile 22 Mayıs’ta CSO Ada Ankara’da dinleyicisiyle buluşacak.

Yayın: 18 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 18.05.2023 11:38:58
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
883 okunma
Google News

 

 

ARPLI YAYLI ÇALGILAR DÖRTLÜSÜ

22 MAYIS-MAVİ SALON-20.00

 

Müzikseverleri yaylı çalgıların büyüleyici dünyasına götürecek olan konserde kemanda Egemen Uysal ve Ayça Akünal Özalp, viyolada Gökçe Erdem, viyolonselde Hakan Hürkan Şahin ve arpta Engin Kansu sahne alacak.

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori: 50 TL

2. Kategori: 30 TL

 

 

EMRE YAVUZ SOLO PİYANO RESİTALİ

23 MAYIS-MAVİ SALON-20.00

 

2020 yılında TYXart etiketiyle yayınladığı ve Sergei Rachmaninoff’un solo eserlerini seslendirdiği ilk albümü müzik eleştirmenleri tarafından büyük beğeniyle karşılanan, 5. Viyana Uluslararası Piyano Yarışması birinciliği ve Schubert Özel Ödülü’nün; 13. Uluslararası Schubert Piyano Yarışması üçüncülüğü ve 15. Kissingen Piyano Olimpiyatları birinciliğinin sahibi Bösendorfer sanatçısı Emre Yavuz, 23 Mayıs’ta CSO Ada Ankara’da dinleyicisiyle buluşacak. Emre Yavuz, piyano repertuvarının lirik, eğlenceli ve sihirli cevherlerini keşfe çıktığı yeni programıyla dinleyicilerine keyifli bir konser deneyimi yaşatacak.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 90 TL
2. Kategori: 70 TL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLASİKTEN GÜNÜMÜZE KADİM EZGİLER- ANKARA DEVLET KLÂSİK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU

25 MAYIS-TARİHİ SALON-19.30

 

Türk Müziğinin en nadide eserlerinin yer alacağı, şef Suat Kılıç yönetiminde gerçekleşecek Klasikten Günümüze Kadim Ezgiler Konseri, 25 Mayıs’ta CSO Ada Ankara’da klasik müzikseverler ile buluşacak. Konserin ilk bölümünde koro, klasik eserler icra ederken, ikinci bölümde değerli ses sanatçısı Necmettin Akben, konuk solist olarak birbirinden özel şarkılar seslendirecek.

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 60 TL
2. Kategori: 40 TL

3. Kategori: 30 TL

 

 

TÜRKÜ BAHARI- ANKARA DEVLET TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU

26 MAYIS-MAVİ SALON-19.30

 

Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu sanatçılarından Ertan Akay, Cengizhan Akar, Sakine Kurbani, Yıldız Çam Özdemir ve Koro orkestrası baharın canlılığında, coşkusunda ve güzelliğinde olan türkülerini Türkü Baharı konseri ile sanatseverler için seslendirecek.


Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 50 TL
2. Kategori: 35 TL

 

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI- KAPANIŞ KONSERİ / KAMU GÖREVLİLERİ ETİK KURUL KONSERİ

26 MAYIS-ANA SALON-20.00

 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sezonun kapanış konserini ihtişamlı                                                 bir etkinlikle taçlandırıyor. Şef Can Okan yönetimindeki CSO,                                                     alışılmış yaylı çalgılar dörtlüsü kalıplarının dışına çıkarak kendi stilini                                           ortaya koymayı başaran ender topluluklardan olan Janoska Ensemble’ye                                           eşlik edecek. Enstrümanlarındaki virtüöziteleri ile uluslararası                                              yarışmalarda ayrı ayrı birçok ödüle layık görülen topluluk                                                       sanatseverlere unutulmaz bir konser deneyimi sunacak.

 

 

 

 

 

 

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 160 TL
2. Kategori: 120 TL

3. Kategori: 80 TL
4. Kategori: 40 TL

 

 

 

 

Detaylı bilgi için; “csoadaankara.ktb.gov.tr” adresini ziyaret edebilirsiniz.

Biletler; “biletinial.com” adresi, “SanatCepte” uygulaması ve CSO ADA ANKARA fuaye alanındaki Biletinial gişesi üzerinden temin edilebilir.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.