Depremzedelere ücretsiz konaklama sağlayan otel sayısı 44'e yükseldi

İşte O Otellerin Listesi!

Gündem Yayın: 10 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.02.2023 16:24:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
573 okunma
Google News

 

 

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Tüm Türkiye ve Samsun seferber olurken deprem sonrası yaraları sarma mücadelesinde Samsun'daki otel işletmecilerinin başlattığı konaklama seferberliğine katılan otel sayısı her geçen gün artıyor.

Özellikle Bakanlığın turistik otel belgesi verdiği konaklama belgeli otellerin yoğun katkı sağladığı ve destek verdiği kqkampanyaya yıldızlı oteller de destek vermeye başladı.

Watsapp üzerinden organize olan konaklama belgeli oteller, odalarının ve yataklarının önemli bölümnünü depremde evlerini kaybedendepremzedelere açtı. Konaklama ve yemek desteği veren otellerin sayısı 36'dan 44'e yükselirken Samsun'un yıldızlı otelleri de sosyal medya üzerinden kapılarını depremzedelere açtıklarını başladı.


Böylece Samsun, deprem bölgelerine verdiği desteklerde gündem oluşturmaya devam ederken 44 otel 242 odada 754 yatağını dpremzedelere ayırarak bölgede model oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.