Dünyanın En Büyük Operatörlerinden Anex Tur Ceo'sundan Rusya'dan Samsun'a Uçuş Sözü

Samsun’da düzenlenen Orta Karadeniz Turizm Paneli'nde konuşan Türkiye’nin ve dünyanın önemli tur operatörlerinden Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar Rusya'dan Samsun'a deneme uçuşları yapma sözü verdi.

Gündem Yayın: 29 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 29.09.2022 11:10:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
 
Önümüzdeki sene Rusya'dan Samsun'a 2-3 deneme uçuşu yapacağımın sözünü verebilirim
 
Panelde konuşan Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar “Kiminle konuşsak destinasyon deyince ‘kum var deniz var’ diye başlıyor. Ama bir de rakiplerinize bakacaksınız. Dolayısıyla ilk olarak ‘neyimiz var’ diye soru sorarak başlayacağız. Coğrafi olarak avantajlarımız, dezavantajlarımız sorusuna cevap arayacağız. Sonrasında da ‘ne istiyoruz, nasıl bir şey istiyoruz’ sorularını alt alta koymamız gerekiyor. Mesela Dubai baştan oluşturulan bir destinasyondur. Ama Antalya var olanı düzenledi.
 
Turizm için ilk adımı yerel yönetimler atmalı. Bizlerin buraya çalışabilmemiz için önce hedef pazarların ve hedef kitlelerin belirlenmesi lazım. Kesinlikle reklam çalışmaları yapılmalı ki bizimde elimiz güçlensin. Sonrası çok daha kolay olacaktır. Önümüzdeki sene Rusya’dan Samsun'a 2-3 deneme uçuşu yapacağım size bunun sözünü verebilirim” diye konuştu.
 
 
Toktaş: Artık eyleme geçme zamanı geldi
 Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği KATİD Başkanı, TÜROFED ve TGA Yönetim Kurulu Üyesi Murat Toktaş da “ Bizim için son derece önemli bir panel oldu. Bu kadar değerli katılımcıların bir arada olması bölge turizmcilerine ve yerel yönetimlere güzel enerji verdi. Çıkan sonuçlar çok önemli. Bu çalışmaları sürdürebilir kılabilirsek bölgeye büyük katkısı olacaktır. 
 
İşbirliği ve ortak akıl ile elimizdekileri değerlendirip bunlar üzerinden çalışmalar yapmalıyız.Artık top bizde, söylemden eyleme geçme zamanı geldi. ” şeklinde konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.