Fatih Güzel Sinop Kültür ve Turizm İl Müdürü oldu

Samsun'da İlkadım ve Canik Belediyelerinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yapan Fatih Güzel, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Sinop Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak atandı.

Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 13:19:20
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Samsun'da, İlkadım ve Canik Belediyelerinde yıllarca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yapan vebir çok sendikada yöneticilik ve danışmanlık yapan Fatih Güzel, Sinop Kültür ve Turizm İl Müdürü oldu.

Fatih Güzel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararnameyle Sinop Kültür ve Turizm İl Müdürü oldu. Aynı kararnamede Erzurum Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz da, Samsun İl Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak belirlendi.

 

Kararnamede, "Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda açık bulunan Sinop Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne Fatih Güzel 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince atanmıştır" denildi. Fatih Güzel'in önümüzdeki hafta başında yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

FATİH GÜZEL KİMDİR?

01.05.1982 tarihinde Samsun İli Canik İlçesi Soğuksu Mahallesinde dünyaya geldi. İlkokulu Fatih İlköğretim Okulunda, Ortaokul ve Liseyi Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 2003 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu.

 

1 yıl boyunca Kanal 7 Televizyonunda yönetici ve program asistanı olarak çalıştı. Organizasyon ve reklam ajanslarında yönetici olarak görev yaptı. Yayımcılık faaliyetleri ile ilgilenerek çeşitli fikir, kültür, edebiyat dergilerinde Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulundu. Gençlik ve sosyal yardımlaşma üzerine faaliyetler gerçekleştiren Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Uzak Doğu Savunma Sporlarında Lisanslı Sporcu olarak eğitim gördü ve çeşitli dereceler kazandı.

2005 yılında İlkadım Belediyesinde Başkan Danışmanı olarak çalışmaya başladı. 2007 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Askerliğini kısa dönem olarak Eskişehir Hava Kuvvetleri Komutanlığında tamamladı. Kurumsal eğitim seminerlerine katılarak yerel yönetimler alanında sertifikalar almaya hak kazandı.

2010 yılında Hizmet-İş Sendikasında çalışmaya başlayarak Genel Başkan Danışmanlığı, Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilciliği ve Samsun İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2014 yılında tekrar İlkadım Belediyesi'nde çalışmaya başlayarak Özel Kalem Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü, İlkadım Belediye Spor Kulübü Genel Sekreterliği, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaptı.

2019 yılında Canik Belediyesi'nde göreve başlayarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kadın, Aile ve Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğü, Canik Belediye Spor Kulübü Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu.

Evli ve 2 çocuk babasıdır. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilmektedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.