Fatsa 10.Çınar Festivali’nde Gaye Aksu Konseri
Haber
28 Temmuz 2022 - Perşembe 17:39
 
Fatsa 10.Çınar Festivali’nde Gaye Aksu Konseri
Fatsa Belediyesi 10.Çınar Festivali’nin ilk akşamında Ordulu sanatçı Gaye Aksu sahne aldı.
ORDU Haberi
Fatsa 10.Çınar Festivali’nde  Gaye Aksu Konseri

Uzunkum Plajı’nda (Demas) gerçekleşen festivale Fatsalı vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler.

 
  Deniz sahilinde serin havanın güzelliğinde Gaye Aksu’nun hareketli şarkıları ile dakikalarca eğlenen Fatsalılar gecenin sonunda alandan memnun ayrıldı. Vatandaşların büyük çoğunluğu konseri sahne alanında takip ederken bir çok aile ise kumsalda oturup piknik yaparak takip etti.

“FESTİVALİ 20 GÜNE ÇIKARABİLİRİZ”
Sahneye çıkarak sanatçı Gaye Aksu’ya gecenin anısına çiçek taktim eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar festival süresini 12 gün olarak planladık ama festivalin ilk gününden olan ilgiye göre hava şartlarına göre 15-20 güne çıkarabileceklerini belirterek, “Alkışkardan da bunun ne kadar gerekli olduğunu görmüş olduk. 1998 yılında dönemin Belediye Başkanı rahmetli Mustafa Çamaş tarafından ilki gerçekleştirilen 1.Çınar Festivalimizin 2018 yılında 9.su gerçekleşmişti. O dönem gerçekleşen afetten dolayı da yarım kalmıştı. Aradan geçen 5 yıla yakın sürecin ardından 10.sunu düzenlemek bize ve ekibimize nasip oldu.” dedi.

“DENİZİN MAVİSİ DOĞANIN YEŞİLLİĞİ EŞLİĞİNDE UZUNKUM PLAJI ARTIK ÇOK GÜZEL”

 Festivalin gerçekleştiği Uzunkum Plajı ile ilgili de konuşan Başkan Kibar, “Fatsa’mızın tarihinde herkesin ufak tefek hatıraları olan Demas plajı olarak adlandırılan fakat daha da eskiye gittiğimizde Uzunkum Plajı olarak bilinen bu güzel yaşan alanını da kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karayolunun kenarına baktığımızda orada minik bir dağımız vardı o dağı biz kaldırmaya çalıştığımızda herkes bunlar ne yapıyor demişti ama bugün burası Fatsa’nın gerçekten gelecekteki en güzel yaşam alanlarından bir tanesi oldu. Denizin mavisinin doğadaki yeşillikle kumdaki kahverengilikle birleştiği en güzel yaşam alanında birbirinden güzel konserler etkinlikler ve festivallerle buluşturmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 

 

 “FATSA’YI KÜLTÜR SANAT MERKEZİ YAPACAĞIZ”
 Fatsa’yı kültür ve sanat şehri yapma yolunda gayret ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Bu gayretimizinde en büyük gücü değerli hemşerilerimizden alıyoruz. Tabi festivaller bu şehrin birlik beraberliğini kardeşlik ruhunu pekiştiren en önemli organizasyonlardır. Bu bağlamda adı Çınar Festivali olarak devam edecek olan bu organizasyonu her geçen yıl daha da güçlü bir hale getireceğiz. Sanatçımız Gaye Aksu hanımefendi açılış konseriyle festivalimize renk katmıştır, kendisine teşekkür ediyoruz. Festivalimizde sadece konserler değil gün boyunca birbirinden değerli organizasyonlar animasyonlar ve yarışmalar var. Plaj voleybolu, plaj futbolu ve sokak basketbolu turnuvaları var. Şu ana kadar başvurular bugün itibarıyla 30 takımı geçmiştir. Gün boyunca buradaki organizasyonlara çocuklarınızla gençlerle evlatlarınızla birlikte katılmanızı tavsiye ediyorum.  Her şeyin en güzeline layık olan Fatsa’mızın daha da güzelleştirilmesi festivallerle daha da süslemek anlamında çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” şeklinde konuştu.  

Kaynak: (Karadeniz Hayat) - KARADENİZ HAYAT Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: Fatsa, 10.Çınar, Festivali’nde, , Gaye, Aksu, Konseri,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı