Fatsa, 30 Ağustos Coşkusunu Resul Dindar İle Yaşayacak

Seslendirdiği Karadeniz şarkıları ile gönüllere taht kuran şarkıcı Resul Dindar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Fatsa’da sahne alacak.

Sağlık Yayın: 25 Ağustos 2022 - Perşembe - Güncelleme: 25.08.2022 16:27:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

  Tulumuyla, kemençesi ile Fatsa Uzunkum Plajında (Demas) 30 Ağustos akşamı sahne alacak olan şarkıcı Resul Dindar, hayranlarını coşturacak.

 

30 Ağustos Zafer Bayramının 100.yıl coşkusu için tüm Fatsalıları  Uzunkum Plajına davet eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Geçtiğimiz Temmuz ayının son günleri ve Ağustos ayının ilk 10 gününde adı gibi efsane olan Çınar Festivali yaşadık. Festivalimiz birbirinden güzel ulusal sanatçıların ve yerel sanatçılarımızın katılımlarıyla sadece ilçemizden değil Samsun, Giresun, Trabzon ve Ordu ilimizin 19 ilçesinden de büyük ilgi gördü. Şimdi hem fındık sonrası yorgunluk atmak, hem de 30 Ağustos Zafer Bayramının 100.yıl coşkusunu yaşamak için Karadeniz müziğinin sevilen sanatçısı Resul Dindar’ı konuk edeceğiz. Bilindiği gibi Resul Dindar, daha önce de Yalıköy mahallemizde yapılan 1 Temmuz Kabotaj Bayramı etkinliklerinde sahne almış ve gönülleri feth etmişti. Belirtmek isterim ki, 30 Ağustos akşamı Fatsa bir kez daha coşacak. Tüm müzik severleri Uzunkum Plajımıza bekliyoruz. “dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.