​Fatsa’da Çocuk Korosu 23 Nisan Konseri Verdi

Fatsa Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Özel Sevgi Sanat Evi Gençlik Korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle bir konser verdi.

Sağlık Yayın: 25 Nisan 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 25.04.2022 15:01:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
499 okunma
Google News

Çoğunlukta Ramazan ayının anlamına uygun eserlerin seslendirildiği konsere Fatsalı müzik severler büyük ilgi gösterdiler.

Konserde genç koristler ve çocuk koristlerden oluşan 38 kişilik koronun yanı sıra solu şarkı söyleyen isimler de oldu.

 

 

 Konserde koro,Son Ümidimde Bitti, Kuş Gibi Uçtu Gitti, Aşkı Seninle Tattı Hicranla Yandı Gönül, Gözlerimden Yüzün Kulaklarımdan Sesin, Ey Büt-İ Nev-Eda Olmuşum Müptela, Gönül Penceresinden Ansızın, Güzel Aşık Çevrimizi, Aşk Bu Değil, İnleyen Nağmeler, Çal Kanunum Çal Gülmedi Bahtım Yine, Üsküdar'a Gideriken Aldı da Bir Yağmur, Gamzedeyim Deva Bulmam,Aldırma Deli Gönlüm Giden Gitsin Sen Şarkılar Söyle, Bir Masum Mor Menekşe, Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam, Hani Fani Bu Dünya Ümit Bağlayamam Olmadı Diye Oturup Ağlayamam şarkılarını seslendirirken Mirza Sor,  Ateş Olup Yaksan da, İrem Ustaoğlu Gecenin Matemive Gel Yine Ceylan Gözlüm Bana Eskisi Gibi şarkısını seslendirdiler.

 

 


   Damla Su Sezgin, Rabia Şirin ve Fidan Gül de “Hatıradır” şarkısı ile düet yaptılar. Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Müdürü Cevat Erbil konserin sonunda koro şefi Dr.Osman Özel’e gecenin anısına çiçek takdiminde bulundu.
 



 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.