Fatsa’da “Pembe Aslında Siyahtır” Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Fatsa Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘madde bağımlılığı’ konusunun ele alındığı “Pembe Aslında Siyahtır” adlı tiyatro oyunu ilçedeki liselerde sahnelenmeye başlandı.

Sağlık Yayın: 02 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 02.06.2022 18:10:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gençleri tehdit eden uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele kapsamında Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi’nde İstanbul Tiyatro Balans ekibinin sahnelediği oyun, madde bağımlılığının gençler, aileler ve toplum üzerinde meydana getirdiği büyük tahribatı gözler önüne serdi.

 

 

“BAĞIMLILIK, ÇAĞIN EN BÜYÜK İLLETİDİR”

 

Tiyatro oyununu oldukça başarılı ve etkileyici bulduğunu ifade eden Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı Ruhi Özbay, tiyatro gösterisinin sonunda oyuncuları tebrik etti.

 

Çağın en tehlikeli illetinin bağımlılık olduğunu söyleyen Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay,  “Madde bağımlılığıyla birlikte her türlü bağımlılığın önüne geçmemiz gerekmektedir. Gençlerimizin bu tür tuzaklara düşmemesi adına, farkındalığı ortaya koymak adına bu tehlikenin sürekli hafızalarda taze tutulmasına önem veriyoruz.”dedi.

 

 Lokman Hekim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Gazi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Şehit İbrahim Kılıç Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Fatsa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi, Fatsa Anadolu Lisesi,de sahnelenen “Pembe Aslında Siyahtır’ tiyatrosu,  3.6.2022 tarihinde  Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde de sahnelenecek.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.