Giresun Plajlar Bölgesi Düzenleme Projesi hayata geçiyor.

Giresun Plajlar Bölgesi Düzenleme Projesi kapsamında Güre Mahallesi’nde 1. Etap Proje’nin yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Yaşam Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 11:56:03
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Mart ayında yapımına başlanması düşünülen projenin önümüzdeki deniz sezonuna yetiştirilmesi planlanırken, proje içerisinde sosyal faaliyetlere uygun anfi tiyatro, karavanlı ziyaretçiler için kamp alanı, sosyal tesisler, kabinler, tuvaletler, mescit, bebek emzirme odaları, otopark, çocuk oyun alanları ve bisiklet yolu da yer alıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bazı işletmecilerin direnmesi ve yargıya başvurmasından dolayı projenin geciktiğini belirterek: “Artık projemize başlama zamanı geldi. Aşama aşama sahil bölgemizde düzenlemeler yapıyoruz. Bu projemiz şehrimize vizyon kazandıracak. Karadeniz Bölgesi'nin en güzel plajlarına sahibiz. Şehrimizin turizmden aldığı payın artırılması hedefiyle kentin sahip olduğu doğal değerleri en iyi şekilde kullanmayı hedefliyoruz. Farklı projelerle sahillerimizi cazibe merkezi haline getirerek hak ettiği değeri almasını sağlayacağız.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.