Gülcan Altan İkinci Kez Samsun'da

Dünyaca Ünlü Sanatçı Gülcan Altan Atakum Belediyesi Vedat Türkali Kültür Merkezi'nde hayranları ile ikinci kez buluştu.

Gündem Yayın: 03 Ekim 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 03.10.2022 13:35:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
709 okunma
Google News
Atakum Vedat Türkali Kültür Merkezi’nde Adige Kültür Derneği tarafından düzenlenen gecede sahne alan  Gülcan Altan okuduğu Çerkes’çe şarkıları ile davetlilere unutulmaz saatler yaşattı.
 
 
Yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Adige Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Özer ,“Bugüne kadar Samsunun kültürel ve sanatsal yaşamına da katkıda bulunan birbirinden güzel tesisler ve organizasyonlarla kendini kanıtlamış derneğimiz. Bu konserle sanatsal bir aktivite daha gerçekleştirmiş oldu. Büyük bir hızla biletleri birkaç günde tükenen konsere gösterdikleri ilgi için Samsunlulara ve ayrıca Atakum Belediye Başkanı Sayın Cemil Deveci'ye ve bizleri kırmayarak gecemize katılan bu önemli geçede birinden güzel okuduğu Çerkes’çe şarkıları ile davetlilerimize unutulmaz saatler yaşatan Dünyaca Ünlü Sanatçı Gülcan Altan hanımefendiye’ de huzurlarınızda teşekkür ediyorum ”dedi.
 
Köksal ÖNER
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.