Haberciler ve Turizmciler kahvaltıda buluştu

KATİD, Karadeniz Bölge Sağlık Turizmi Derneği, SAMTİAD ve İnternet Habercileri Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri PARK İNN Radison Otel'de kahvaltıda bir araya geldi.

Gündem Yayın: 17 Mayıs 2022 - Salı - Güncelleme: 17.05.2022 16:47:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

PARK İNN Radison Otel Genel Müdürü Serdar Küçükyıldız'ın ev sahipliğinde gerçekeşen kahvaltıya, KATİD Başkanı Murat Toktaş, Karadeniz Bölge Sağlık Turizmi Başkanı Birsen Öztürk, SAMTİAD Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Kurt, İnternet Habercileri Derneği Başkanı Coşkun Özbek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sait Kuzu, Mustafa Bilik, Murat Yavuz, Ercan Yağlı, Birsen Kalkar, Oğuzhan Şeker, Halk Gazetesi Haber Merkezi Sorumlusu Noyan Alper Cabbar, Haberxpres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, Park İNN Radison Otel Genel Müdürü Serdar Küçük Yıldız'ın ev sahipliğinde kahvaltıda bir araya geldi.

Samimi havada geçen kahvaltıda Samsun turizmi, turizmin genel sorunları, çözüm önerileri konuşuldu.

Park İNN Radison Otel Genel Müdürü Serdar Küçük Yıldız, Samsun'da göreve kısa süre önce başladığını, uzun süredir otel yöneticiliği yaptığını ve Samsun'da görev almaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Serdar Küçük Yıldız, Samsun ve bölge turizmine katkı sağlayacak her türlü etkinliğe destek vereceğini belirterek katılanlara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.