Havza’lı Turizm öğrencileri staj için Kemer'de
Haber
03 Haziran 2021 - Perşembe 17:16
 
Havza’lı Turizm öğrencileri staj için Kemer'de
Havza’da turizm alanında eğitim veren Şehit Recep Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri staj yapmak üzere Kemer’e gittiler.
SAMSUN Haberi
Havza’lı Turizm öğrencileri staj için Kemer'de

Havza’da turizm alanında eğitim veren Şehit Recep Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 24 öğrenci 4 öğretmen eşliğinde öğrencileri staj yapmak üzere Kemer’de bulunan Clup Marco Polo  Oteline gittiler.

Eğitim için ilçeden ayrılan öğrencileri Okul Müdürü Eyüp Aydoğdu, okul idarecileri,  Havza Otogar ve Metro Turizm İşletme Sahibi Emre Şimşir ile öğrencilerin aileleri yolcu etti.

Okul Müdürü Eyüp Aydoğdu stajın eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek; “Okulda teorik ve pratik bilgiler ile donatılan öğrencilerimiz yapmış oldukları staj ile bu eğitimlerini kalıcı hale getiriyorlar. Aynı zamanda bu stajlar öğrencilerimizin mesleki tecrübe edinmelerini de sağlamakta. Turizm sektöründe yetişmiş ara eleman ihtiyacını karşılama konusunda okullarımız önemli bir misyon üstlenmekte.” Dedi.

Havza Otogar ve Metro Turizm İşletme Sahibi Emre Şimşir ise kendilerinin de turizmin farklı bir sektöründe hizmet verdiklerini ifade ederek; “Firma olarak turizm eğitimi alan öğrencilerimizi misafir etmekten onur duyduk. Havza Otogar ve Metro Turizm İşletmesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız ve desketcisiyiz.”dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Havza’lı, Turizm, öğrencileri, staj, için, Kemer'de,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı