İlkadım Chp'den Türsab'a Ziyaret
Haber
01 Kasım 2022 - Salı 12:58
 
İlkadım Chp'den Türsab'a Ziyaret
CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeniden seçilen TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
SAMSUN Haberi
İlkadım Chp'den Türsab'a Ziyaret

Turizm sektörü ve Samsun turizminin konuşulduğu ziyarete  CHP İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı Aybars Aydar ve yönetim kurulu üyeleri Gönül Hıncal, Sezgin Kapucu katıldı.
 
TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Turizm Samsun'un ve Türkiye'nin önemli gelir kaynaklarından. Ancak yaşanan sorunların çözülmemesi ve turizmde önemli ortak adımların atılmaması, yanlış uygulamalar sektörün hakettiği yerde olmasını engelliyor.
 
Siyaset kurumu, sektörün sorunlarının dile getirmede ve çözüm üretmede daha etkin olmalı, her siyasi partide turizm sektöründen bir kişinin sektörün sorunları ve çözüm yollarını dile getirecek bir yetkili bulundurması bizim için önemli." dedi.
 
CHP İlkadımİlçe Başkanı Metin Telatar da CHP olarak Türkiye'deki tüm sektörlerin sorunları veçözümü ile ilgili olarak çalışıyoruz. Turizm sektördü de bunlardan biri. Daha da etkin olunması gerektiği konusunda görüş birliği içindeyiz CHP İlkadım olarak sektörün gelişmesi için gerekeni yapacağız!" diye konuştu.
 
Daha sonra CHP İlçe Başkanı Metin Telatar ve TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar karşılıklı olarak  Plaket takdim etti.
Kaynak: (Karadeniz Hayat) - KARADENİZ HAYAT Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: İlkadım, Chp'den, Türsab'a, Ziyaret,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı