İlkadım THM Korosu’ndan Müzik Ziyafeti

Samsun’un İlkadım Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, “Yeni Yıla Merhaba” Konseri ile Samsunlulara unutulmaz bir halk müziği ziyafeti yaşattı.

Gündem Yayın: 18 Şubat 2022 - Cuma - Güncelleme: 18.02.2022 16:17:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şefliğini Hızır Aydın’ın yaptığı 75 kişiden oluşan İlkadım Belediyesi’nin dev korosu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde halk müziği rüzgarı esti.

 

Koro şefi öncülüğünde halk müziğinin sevilen parçalarını seslendiren koroya hep bir ağızdan eşlik eden katılımcılar, keyifli bir gece yaşadı. Birinden güzel eserlerin icra edildiği  iki bölümden oluşan konsere İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Lütfü Coşkun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren ve toplamda yetmiş beş kişiden oluşan İlkadım Belediyesinin dev Türk Halk Müziği korosu Samsunlular tarafından büyük ilgi gördü. Oturacak yer kalmayan salonda merdivenleri dolduran müzik severlere solistler 15 parça ile müzik ziyafeti sunarken koro tarafından 11 eser seslendirildi.

 

Konser sonunda gösterdikleri performans nedeni ile koro üyeleri ve şefleri Hızır Aydın’ı tebrik eden İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Lütfü Coşkun yaşattıkları keyifli gece nedeni ile teşekkürlerini ileterek plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.