Karadeniz Bölge Sağlık Turizmi Derneği'nden Başhekim Özkan'a ziyaret

Karadeniz Bölge Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu üyeleri OMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkan'ı makamında ziyaret etti.

Gündem Yayın: 27 Ocak 2022 - Perşembe - Güncelleme: 27.01.2022 16:30:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Aynı zamanda Samsun Sağlık Turizmi Derneği Başkanı da olan Fatih Özkan'a derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Birsen Öztürk,  Samsun'da Sağlık Turizmi ve turizm alanında yapılacakl çalışmalarla ilgili olarak bilgi alışlverişinde bulundu.

OMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi ve Samsun Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Fatih Özkan da Samsun'un sağlık alanında önemli konumda olduğunu, sağlık alanıunda çok önemli başarılara imza attıklarını belirterek, "Samsun'da vsağlık turizmi ve turizm alanında çok önemli değerler var. Sayın Valimizin de destekleri ile önemli planmlamalar ve ğprojeler üzerinde çalışmalar yapılıyor.

 En önemli eksikliğimiz koordinasyon. Samsun sağlık turizmi ve turizm için elini taşın altına koyabilecek herkesin katkı sağlaması, koordinsayon içinde çalışması  gerekir. Biz hem OMÜ, hem Samsun Sağlık Turizmi Derneği olarak sağlıklı, hayata geçirilebilir, Samsun'a  katkı sağlayacak her türlü projeye destek veririz. " dedi.

OMÜ Tıp Fakültesi'nin çalışmaları hakkında da bilgi veren Prof. Dr. Özkan, OMÜ Algoloji bölümünün de sadece Samsun değil, Karadeniz Bölgesinde tek olduğunu, geçtiğimiz yıl sadece bu bölüme 30 bin hastanın müracaat ettiği söyledi. Prof. Dr. Özkan, OMÜ TIp Fakültesi Hastanesi'nin kalite standartlarını sürekli yükselttiğini, bu amaçla da çalışmaların sürdüğünü belirterek önümüzdeki günlerde kalite standartı çalışmalarının sonuçlarının resmi olarak da alınacağını ifade etti.

Ziyarete Karadeniz Bölge Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Birsen Öztürk, Başkan Yardımcısı KATİD Başkanı ve TGA Yönetim Kurulu üyesi Murat Toktaş, Dernek Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

          BİRSEN KALKAR

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.