Karadeniz Bölge Sağlık Turizmi Derneği'nden Samsun İl Sağlık ve İl Kültür Müdürlerine ziyaret

Karadeniz Bölge Sağlık Turizmi Derneği kuruluşunu tamamlamasının ardından ziyaretlerine başladı.

Gündem Yayın: 14 Ekim 2021 - Perşembe - Güncelleme: 14.10.2021 13:48:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dernek Yöneticileri ilk ziyaretlerini Samsun İl Sağlık Müdürü Öğretim üyesi Dr. Muhammet Ali Oruç'a gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Taylan Olçum, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Toktaş, Birsen Öztürk, Dr. Sabina Guliyeva, Dr. Mustafa Nusret Çiçekli, Coşkun Özbek İl sağlık Müdürü'ne derneğin amaçları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Dernek Başkanı Taylan Olçum, ilk olarak Samsun ve bölgede uluslararası sağlık sigortası kapsamında tedavi görenlerin faturlandırılmaları ve bu sigortadan yararlandırılmalarının sağlanması konusunda dernek olarak  katkı sağlamaya ve gereken desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammet Ali Oruç da Derneğin hayırlı olmasını diledi. Dr. Oruç; Samsun'un sağlık tesisleri ve hekimler alanında Türkiye'de önemli bir altyapıya sahip olduğunu, Sağlık turizminin  gelişmesi için Samsun'da kamu özel ve tüm STK'ların birlikte hareket etmesinin önemli olduğunu söyledi.

Dernek yöneticileri daha sonra Samsun il Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal'ı ziyaret etti. İpekdal da Samsun turizminin gelişmesi ve sağlık turizmi ile birlikte hareket ederek turizmin bileşenlerini bir araya getirmesi için gereken her türlü desteği vermeye ve katkı sağlamaya hazır olduklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.