Kastamonu'da 4 yıldızlı 96 odalı otelin yapımına başlandı

İş insanı Adnan Aslan tarafından hayata geçirilecek olan 4 yıldızlı otel projesinin yapımına başlandı.

Asayiş Yayın: 09 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 09.05.2022 18:59:08
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Kastamonu Cide’de iş insanı Adnan Aslan tarafından hayata geçirilecek olan 4 yıldızlı otel projesinin yapımına başlandı.

İçerisinde 88 normal oda, 8 süit oda, 2 adet kafe, restoran ve konferans salonunun yer alacağı 4 yıldızlı otel projesiyle Cide, bölge turizminin amiral gemisi olmaya aday. Otelin önümüzdeki yaz sezonuna açılışının yapılması planlanıyor.

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, “İlçemizin gelişimine katkıda bulunacak proje için iş insanı Adnan Aslan’a Cide’miz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca ilçemize gelecek olan tüm yatırımcılara belediyemiz her türlü desteği sağlayacaktır. Her zaman olduğu gibi ilçemizin yararına olan bütün projelerin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Cide’mize hayırlı olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.