Kültür ve Turizmde Daha Çok Projeye İmza Atılmalı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 17 Nisan 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 17.04.2021 17:47:51
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
902 okunma
Google News

Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız, Kültür ve Turizm Daire Başkanı Ömer İdris Akdin ve birim personelinin yer aldığı toplantıda konuşan Başkan Demir, daha verimli çalışmalar yapmak amacıyla belediyenin tüm birimleriyle değerlendirme toplantıları gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tüm arkadaşlarımızın şehrin sanat, kültür ve turizm ile alakalı her konuda daha özverili çalışması, çok daha fazla projeye imza atması gerekiyor. Şehrin kaybolan, kaybolmaya yüz tutan tüm sanatsal öğelerini gün yüzüne çıkarmak için her alanda daha aktif olmalıyız. Sanat konusunda halkımıza güzel hizmetler vermemiz onları mutlu etmemiz gerekiyor. Nesiller arasındaki kültürü, sanat duyarlılığını ve olgusunu aktarmamız gerekiyor. ” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.