Ladik Gölü kenarındaki bungalov evler ziyaretçilerini bekliyor

Barındırdığı balıklar ve kuşların yanı sıra yüzen adaları ile muhteşem bir manzara sunan ekolojik zenginlik kaynağı Ladik Gölü'nün hemen bitişiğindeki bulunan bungalov evler ve doğa turizmi severleri bekliyor.

Gündem Yayın: 07 Ocak 2022 - Cuma - Güncelleme: 07.01.2022 13:46:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 


Samsun Valis Doç. Dr. Zülkif Dağlı,  Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı desteğiyle uygulanan Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Programı kapsamındaki projeyle Ladik Belediyesi tarafından inşa edilen Hamitköy Kır Pansiyonu ve Sosyal Tesislerinde incelemelerde buludu.

Vali Dağlıi, Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan ve Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’den bilgi aldı. 

Barındırdığı balıklar ve kuşların yanı sıra yüzen adaları ile muhteşem bir manzara sunan ekolojik zenginlik kaynağı Ladik Gölü'nün hemen bitişiğindeki bulunan ve doğa turizmi severler için bungalov evlerde konaklama imkanı sunan tesislerin, Ladik'i turizmde bir cazibe merkezi haline getirme çalışmaları noktasında oldukça önemli bir yere sahip olacağını söyleyen Vali Dağlı, " Ladik ilçemiz, sahip olduğu tarihi geçmişi, kaplıca tesisleri, gölü ve kayak merkezi ile tam bir turizm kentidir.

Bu proje, Ladik’te alternatif turizm hizmetlerinin geliştirilmesinin yanı sıra doğal, tarihi ve kültürel değerlerin erişilebilirliğinin ve bilinirliğinin artırılmasına da katkı sağlayacaktır." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.