Ladik'in geleneksel ve yöresel ürünleri bu pazarda

Samsun'un Ladik ilçesinde Tarihi Şeker Pancarı Depolarında Ladik Belediyesi tarafından yapılan restorasyonun ardından hizmet vermeye başlayan Yöresel Ürünler Pazarı Ladik ekonomisine ve gastronomi turizmine katkı sağlıyor.

Gündem Yayın: 07 Ocak 2022 - Cuma - Güncelleme: 07.01.2022 13:47:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Samsun Valisi Zülkif Dağlı,  Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan ve Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’le birlikte Ladik Yöresel Ürünler Pazarı'nı ziyaret etti.

Vali Dağlı, Tarihi dokusu korunarak oluşturulan yeni konseptiyle kavuştuğu estetik ortamında misafirlerine keyifli bir alışveriş imkanı sunan Yöresel Ürünler Pazarı'nı çok beğendiğini söyledi. 
 Pazarda satış yapan Laodikea Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyesi kadınları da ziyaret ederek hayırlı kazançlar dileyen Vali Dağlı, "Ladik'te kadın emeğinin değerlendirilmesiyle kadınların ekonomiye katılımlarının ve istihdamlarının artırılmasına katkı sağlayan kooperatif mükemmel bir ivme yakaladı.

Kadınların bu konuda göstermiş oldukları cesaret ve gayret takdire şayandır.  Ladik'in geleneksel ve yöresel ürünlerini ülkemiz genelinde tanıtma ve pazarlama fırsatı sağlaması açısından kooperatif çalışmaların çok önemli. Kadınlarımızın ürettikleri ürünün piyasada hak ettiği değeri alması için kadın girişimcilerimizi her zaman desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.