Masal Butik açıldı

Samsun kadın giyim, bijuteri ve aksesuarda öncü marka Masal Butik görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Gündem Yayın: 15 Haziran 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 15.06.2022 12:27:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
661 okunma
Google News
Samsun’da son yıllarda artan kadın girişimcilere bir yenisi daha eklendi. Kadın girişimci Eflal Yağmur Öztürk Masal Butik  isimli bayan giyim mağazası açtı. 
 
 
 
Çiftlik Caddesi Dr. Kamil Caddesi No: 47 adresinde  açılan Masal Butik  mağazasının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.
 
 
 
Masal Butiğin açılışını İş insanı ve siyasetçi Osman Tercan yaptı. Tercan, " Genç girişimcilerin her zaman yanında olmamız gerekiyor. Yeni açılan Masal Butik'in inşallah hayırlı uğırlu olmasını ve bol kazanç gertirmesini diliyorum. Allah hayırlı etsin dileklerinden sonra açılış kurdelasını kesti."
 
Kadın girişimci Eflal Yağmur Öztürk de yaptığıaçıklamada, “Kadınların hayatın her alanında olması gerektiğini düşünüyorum. Bugün hayallerimi gerçekleştiriyorum. Samsun'a giyim alanında yeni bir soluk getireceğiz. Mağazamızda ayrıca kıyafetlerimize  ve son modaya uygun aksesuarlarla da kadınlarımızın hizmetinde olacağız.
 
 
Uluslararası ve ulusal giyim ve aksesuar modasını yakından takibederek Samsunlu kadınlarımız ve gençlerimizle buluşturacağız. Alışılanın dışında konspetlerimizle alanımızda iddialı olarak başlıyoruz. eminim ki yeni konseptteki ürünlerimiz herkesin ilgisini çekecek. Bana bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.