Murat Toktaş yeniden TUROYD Yönetim Kurulu'da

Turizm Otel Yöneticileri Derneği'nin (TUROYD) 3. Olağan Genel Kurulu RadissonBlu Hotel &Spa İstanbul Tuzla Otelde gerçekleştirildi. Ali Can Aksu yeniden başkanlığa seçilirken, Murat Toktaş da yeniden yönetim kurulunda görev aldı.

Yayın: 05 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 05.07.2021 12:22:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Genel Kurulda 2021-2023 dönemi Yönetim ve Denetim Kurulu  Asil ve Yedek Üyelerinin seçimi yapıldı ve Ali Can Aksu yeniden başkanlığa seçilirken KATİD Başkanı e TÜROFED Karadeniz Bölge Başkanı TGA Yönetim Kurulu üyesi Murat Toktaş yeniden Yönetim Kurulunda yer aldı.

 

Başkan Yardımcılığına Savaş Çolakoğlu, , Genel Sekreterliğe Tayfun Sancar,  Saymanlığa Barış Kahraman seçilirken, yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu:

 

Birol Yalçın, 

Halil Duru, 

Nadir Kadakal, 

Murat Toktaş, 

Erhan Çetin, 

Soner Metin, 

Uğur Şahbaz, 

Orhan Genceli, 

Ahmet Güner Güney, 

Didem Ersoy, 

Türkan Sekman, 

Gürkan Kaban, 

Hatice Coşkun, 

Erdal Kurtuluş, 

Tuncay Beyaz 

Filiz Acar.

 

 

 

Bu arada, yeni dönemde teşkilat alt yapısını güçlendirerek 9 Bölge Yürütme Kurulu Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri ile 87 İl ve İlçe Başkanı ve 18 Ülke Başkanı atamaları yapıldı. Ayrıca TUROYD ve üniversiteler işbirliği ile 24 üyeden oluşan Akademisyenler Kurulu oluşturuldu.

 

Çalışmaya devam edeceğiz

 

TUROYD Başkanı Aksu, genel kurulda, “Hayata anlam katan her eylemin içinde profesyonel anlayışımızla Türk Turizminin gelişimine katkıda bulunmaya, sektöre yön vermeye ve olmazsa olmazımız Otelcilik Meslek Yasası'nın çıkarılması için tüm gücümüzle çalışmaya  devam edeceğiz'' dedi.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.