OKA ve TÜRSAB'tan Ortadoğu Ülkelerine Tanıtım Atağı
Haber
15 Mart 2023 - Çarşamba 14:17
 
OKA ve TÜRSAB'tan Ortadoğu Ülkelerine Tanıtım Atağı
Turizm sezonunun başlaması ile turizm sektöründe de hareketlilik başlarken OKA ve TÜRSAB Önemli bir proje için işbirliği kararı aldı.
SAMSUN Haberi
OKA ve TÜRSAB'tan Ortadoğu Ülkelerine Tanıtım Atağı

 

 
OKA ve TÜRSAB, Ortadoğu ülkelerindeki turizm seyahat acentalarının temsilcilerini Samsun'a ve bölgeye getirmek için işbirliği yapacak.

 

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar ve OKA Genel Sekreteri İbrahim Etem Şahin, Samsun'un ve Bölgenin Ortadoğu'da tanıtımı ve Orta Doğu ülkeleinden gelecek olan turist sayısını artırılması amacıyla ortak proje kararı aldı.

 

 

OKA Genel Sekreteri İbrahim Etem Şahin, "Yeni sezonda Samsun  ve Bölgemize Ortadoğu ülkelerinden daha çok turist gelmesi ve tanıtım için TÜRSAB Orta Karadeniz BTK ile işbriliği kararı aldık. Ortadoğı ülkelerindeki turizm ve sayahat acentalarının yetkililerini Samsun ve Bölgede ağırlayacak ve tanıtımını yapacağız." dedi.

 

 

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar da, "OKA Genel Sekreterimize Samsun ve bölgemizin tanıtım faaliyetlerine olan katkıları için teşekkür ederiz. İşbirliği yaptığımız proje çok önemli. Biz TÜRSAB olarak Samsun ve Bölge turizminin gelişmesine ve tanıtımına katkı sağlayacak her projede yer alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz.  Ortadoğu ülkelerinden gelen seyahat acentalarını en iyi şekilde ağırlamak ve tanıtımını yapmak için hazırlıklarımıza şimdiden başladık!"  diye konuştu.

Kaynak: (Karadeniz Hayat) - KARADENİZ HAYAT Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: OKA, ve, TÜRSAB'tan, Ortadoğu, Ülkelerine, Tanıtım, Atağı,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı