OMÜ Azerbaycan ‘da Stant açtı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Azerbaycan'da gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te stant açarak yerini aldı.

Yayın: 27 Mayıs 2022 - Cuma - Güncelleme: 27.05.2022 16:44:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
774 okunma
Google News

Türkiye Teknoloji Takımı (T3 Vakfı), Azerbaycan Dijital Gelişim ve Ulaştırma Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde, ülkenin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle Bakü Crystal Hall ve Deniz Kenarı Bulvarı Milli Park'ta düzenlenen festivale OMÜ, birçok projesinin sergilendiği stantla katıldı.

Festivalde OMÜ’nün teknolojilerini; Yeşilyurt Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kemal Yıldızlı, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mevlüt Gürbüz, Genel Sekreter Yardımcısı Serap Sivrioğlu Sezer ziyaretçilere tanıttı. OMÜ standına Azerbaycanlı akademisyenler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Festivale katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Nobel ödüllü bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar’la bir süre etti. Yazıcı ve OMÜ’lü akademisyenler ise Aziz Sancar’la hatıra fotoğrafı çekildi.

Samsun’un ev sahipliğinde organize edilecek dünyanın en büyük havacılık ve uzay festivali TEKNOFEST Karadeniz 30 Ağustos-4 Eylül 2022’de gerçekleştirilecek.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.