OMÜ’DE KÜTÜPHANE HAFTASI DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA KUTLANDI
Haber
28 Mart 2023 - Salı 11:27
 
OMÜ’DE KÜTÜPHANE HAFTASI DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA KUTLANDI
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Kütüphane Haftası’nda depremzede çocukları Merkez Kütüphane’de konuk etti.
SAMSUN Haberi
OMÜ’DE  KÜTÜPHANE HAFTASI DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA KUTLANDI

 

27 Mart -  2 Nisan tarihleri arasında tüm Türkiye’de kutlanan 59. Kütüphane Haftası’nın ilk gününde depremzede çocuklarla etkinlik DÜZENLENDİ.

 

Etkinliğe  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Şener Şentürk,  Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı İbrahim Ethem Olukcuoğlu, OMÜ Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Veysel Uğur ve Kütüphane idari personeli katıldı.

 

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA PSİKO-SOSYAL DESTEK

Bu yıl ‘Kütüphane İyileştirir’ ana temasıyla kutlanan 59. Kütüphaneler Haftası kapsamında depremzede çocukları ağırlayan Merkez Kütüphane Yönetiminin düzenlediği çeşitli psiko-sosyal etkinliklerle depremden ötürü büyük travma yaşayan depremzede çocuklar moral buldu.

 

Merkez Kütüphane’nin başkanlık fuayesinde ikramlarla başlayan etkinlik; Çocuk Bölümü’nde hikâye okuma, oyun oynama, grup çalışması ve hediye takdiminin ardından Seminer Salonu’nda çizgi film gösterimiyle devam etti.

 

OMÜ olarak konuk edilen depremzede aileler ve çocuklarının yaşanan olumsuz süreci atlatmaları için katkıda bulunmaya devam edeceklerini vurgulayan Prof. Dr. Eren, toplum olarak depremzedeleri tekrar sosyal hayata kazandırmanın ve bu felaketin neden olduğu yaraları sarmanın insani ve vicdani bir sorumluluk olduğunu söyledi.

 

Kaynak: (Karadeniz Hayat) - KARADENİZ HAYAT Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: OMÜ’DE, , KÜTÜPHANE, HAFTASI, DEPREMZEDE, ÇOCUKLARLA, KUTLANDI,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı