OMÜ’den Ankara’da Sergi

‘Cumhuriyet’in 100. Yılına Armağan’ Temalı Karma Öğretim Elemanları Sergisi, Ankara’da Açıldı

Sanat Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 21:40:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi öğretim elemanları tarafından ‘Cumhuriyetin 100. Yılına Armağan’ temalı karma sergi düzenlendi.

 

Ankara MGS Üniversitesi Sanat Galerisi’nde açılan sergi; Ankara MGS Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Özden, OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Eker ve sergi küratörleri Doç. Dr. Tarık Yazar, Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Yanbeyi Beşer ile sanatseverlerin katılımıyla gerçekleşti.

 

Ev sahipliğini Ankara MGS Üniversitesi’nin yapmış olduğu sergide OMÜ’den 24 ve Ankara MGS Üniversitesi’nden 8 olmak üzere 32 öğretim elemanının toplam 45 çalışması yer alıyor.

 

Resim, afiş tasarımları, seramik ve cam çalışmalarından oluşan karma sergi, 23 Kasım 2023 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.