OMÜ Seramik ve Cam Bölümü Öğrencilerinden Ordu Gezisi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölüm öğrencileri Ordu'ya gezi düzenledi.

Sağlık Yayın: 15 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.12.2023 00:15:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölüm öğrencilerinin Ordu Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in daveti üzerine gerçekleştirdiği teknik ve kültürel gezi çok renkli ve interaktif çalışmalarla tamamlandı. 

Ordu Kültür Turizm ve Sanat Daire Başkanı Zabit Yön himayelerinde,  Kültür Turizm ve Sanat Şube Müdürü Mehmet Demirbaş koordinesi ve Duygu Kızıl, İlker Gül ve Yasemin Kurt mihmandarlığında teknik ve kültürel olarak gerçekleştirilen gezi, öğrencilere ara sınavlar sonrası dinlenme ve alanlarıyla ilgili akademik teknik bilgiler edinme fırsatı sağladı.

Ordu İli tarihi ve kültürel alan gezileri sonrası, Ordu Açık Alevde Şekillendirme atölyesinde OMÜ mezunu atölye hocası Yasemin Kurt ile söyleşi yapan öğrenciler, daha sonra Ordu Sıcak Cam Atölyesinde cam sanatçısı Emir Özkaya’nın uygulamalı dersine katıldılar. Üç saat süren ders sonrası öğrenciler, cam sanatçısı Emir Özkaya ile birlikte çalışma yapma imkânı da buldular.

Gezi, Seramik ve Cam Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tamer Aslan yürütücülüğünde gerçekleştirildi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.